m323


Beliggenhet

Momentet i Nydalen

---

Det er direkte gangforbindelse mellom Moment 323 og Nydalen. En trapp på forsiden av eiendommen leder rett ned til det som i dag er et veletablert og vellykket bygulv i Oslo. En urban puls, side om side med grønne lunger og fossefall. Kafeer, restauranter, barer og shopping er en del av tilbudet. Nydalen har også eget hotell, Norges største kinosenter og en rekke servicetilbud. Tett på Nydalen finnes Storo med 120 butikker og serveringssteder. Nydalen er arbeidssted for internasjonale selskaper og kreative bransjer, samt en populær bydel for beboere og studenter. Mer enn 30.000 mennesker jobber, bor og studerer i Nydalen. I tillegg bygges flere leiligheter, barnehager, skoler, restauranter, kontorer mm. Nydalen har også egen t-bane og togstasjon.


Mobilitet

---

Med direkte tilknytning til Ring 3, Maridalsveien, Nydalen og Tåsen er det enkel og rask adkomst fra alle retninger. Buss 54 stopper rett utenfor med avganger til sentrum. Det finnes også bussholdeplass i Bergrådveien. Det er omlag 10 minutters gange til Nydalen t-banestasjon og togstasjon, og omlag 8 minutter til Tåsen t-banestasjon. På under 3 minutter er man ombord på Flybussen. Området har et velutbygd nett av sykkelstier. Eiendommen har meget gode parkeringsmuligheter, og det tilrettelegges for ladepunkter for elbil.

Buss

1 min.

T-bane

5-10 min.

Tog

10 min.

Flyplass

35 min.

Sykkelparkering

På stedet

Bilparkering

170 plasser

Nydalen - En attraktiv lokasjon

---

Bedrifter som har etablert seg i Nydalen er bl.a. Elkjøp, Kemnerkontoret, Statnett, Egmont Publishing, TVNorge, Opera Software, Riksteatret og Rikskonsertene, De norske Bokklubbene, Unit4 Agresso, Handelshøyskolen BI, SATS Elixia, Konica Minolta m. fl.

Meny

5 min.

Vinmonopolet

5 min.

Nærsenter

6 min.

Hotel

10 min.

Gym

10 min.

Maridalsveien 323, 0881 Oslo